Figyelmesen!

2023.04.26. 07:36

Szemetet hordanak az egri menhelyhez

Nem segítség a régi ruha az egri menhelynek, hanem költség.

Sz. M. L.

Forrás: Állatokat Védjük Együtt Alapítvány/Facebook

– Folyamatosan publikáljuk, hogy hosszú évek óta szalmát használunk – hívta fel a figyelmet az állatokat védjük Együtt Alapítvány kedden Facebook oldalán. A posztjuk szerint ugyanis sokan még mindig használt ruhadarabokat tesznek le a menhely elé, amelyet azonban nem használnak az alapítvány munkatársai, így ki kell dobniuk. Az állatok alá szalma kerül, az ugyanis természetes anyag, könnyen cserélhető, jól szigetel és így könnyebb fertőtleníteni is az állatok fekhelyeit és környezetét.

– Az éves szemétszállítási díjunk 2  millió forint körül mozog, amit természetesen minden évben ki kell fizetnünk. Értjük, hogy vannak olyanok, akik segítségnek gondolják az ilyen ruhadarabokat, szőnyegeket, csúszásgátlókat és alkalmanként bugyikat, zoknikat, táskákat de sajnos rosszul gondolják. Kérjük, hogy mielőtt bárki bármi hasonló jellegű holmit szeretne a menhelylakóinknak adni, az legyen kedves és előtte kérdezzen tőlünk. Köszönjük! A menhelyünkön felszerelt ipari kamerák mindent rögzítenek – hívták fel a figyelmet a posztban.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában