Csodabogarak

2023.05.04. 20:25

Sétapálca- vagy akár gyűszűgyűjteményt is várnak Egerben

Ha te is gyűjtesz valami fura dolgot, hamarosan megmutathatod az egrieknek. Kiállítás nyílik május végén a Civil Közösségek Házában..

B. K.

1811036026

Fotó: BearFotos

Hobbi gyűjteményekből rendez kiállítást az Életet az Éveknek Országos Nyugdíjas Szövetség Heves Megyei Szervezete az Ezüstidő Szabadidős Egyesület szervezésében. 

Fűrész János egyesületi elnök portálunkat arról tájékoztatta, hogy várnak mindenfajta meghökkentő, bolondos, vagy hasznos tárgyakat gyűjtő „csodabogarak”  jelentkezésére Egerből, illetve Heves vármegye településeiről. 

A gyűjteményekből kisebb kollekciókat mutatnak be a május 26-án délután három órakor nyíló tárlaton. Bármilyen gyűjtemény szóba jöhet: falvédők, szalmakalapok, párnahuzat, macik, angyalkák, minijárművek, órák, borotvák, kések, lámpák, szalvéták, képeslapok, sétapálcák, fényképzőgépek, kulcsok, játékok, babák, kártyák, rádiók, gyűszűk stb. 

A kiállító nevét, a tárgyak darabszámát jelölik. 

A tárlatnak Egerben, a Civil Közösségek Háza, volt tiszti klub ad helyet, naponta 10-től este hatig látogatható majd június 25-ig.  

A gyűjteményeket május 24-én (szerda) tíztől délután kettőig veszik át a helyszínen. A kiállítókat arra kérik, hogy lehetőség szerint vállaljanak 4-4 órában felügyeleti szolgálatot. 

Jelentkezni május 19-ig lehet. Részleteket, egyéb információt  Fűrész János elnöktől kérhetnek a   70/526-2805-ös telefonszámon, vagy  a [email protected] e-mail-címen. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában