Bukta

2023.07.07. 16:59

Félmilliárd forintot vesztett Eger Mirkóczki Zita szerint az Egrix projekt miatt

Azzal, hogy nem valósul meg a beruházás, nem csak a terület rendbetételét bukta a város a tanácsnok nyilatkozata szerint.

Szabadi Martina Laura

Az Egrix területe napjainkban

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

– Az utolsó utáni pillanatban igyekeztünk megmenteni a Vitkovics-ház és az Egrix/Egál területének megújítását célzó projektet, ám most úgy tűnik, minden igyekezetünk ellenére a közreműködő szervezet már nem engedélyezte az általunk kért módosításokat – tette közzé Mirkóczki Zita tanácsnok(MSZP) Facebook-oldalán.

Arról is szó esett, hogy ez mit jelent.

– Azt, hogy amellett, hogy Eger elveszített 550 millió forint támogatást, úgy fest a város közepén hosszú évek óta éktelenkedő szégyenfolt még sokáig így marad majd. Gazdátlanul és tartalom nélkül. Szomorú vagyok, hogy minden igyekezetünk ellenére elutasították a módosításokat, de amiatt talán még szomorúbb vagyok, hogy mindez azért történt, mert az önkormányzat és a projektért felelős személyek egyetlen keresztbe szalmát nem tettek az elmúlt 3 és fél évben. És ennek most egész Eger issza meg a levét – fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában