Elismerés

2023.07.18. 09:00

Főigazgatói dicséretet kapott a hatvani mentőtiszt

Példás munkavégzése alapján terjesztették fel az elismerésre.

Heol.hu

- Gratulálunk Dr. Moskola Vladimír vizsgáló mentőtisztnek a főigazgatói dicsérethez! - adta hírül Facebook-oldalán a hatvani Albert Schweitzer Kórház.

 - Vladimir 2004-ben kezdte meg egészségügyi tanulmányait a Nyíregyházi Zay Anna Egészségügyi Szakközépiskolában, érettségit követően, ápoló szakon. Majd 2005-ben felvételt nyert a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karára mentőtiszt szakra, melyet kiváló eredménnyel abszolvált. A sürgősségi betegellátásban ettől az évtől kezdett el tevékenyen dolgozni az Országos Mentőszolgálat tiszafüredi mentőállomásán, mint kivonuló mentőtiszt. Ezzel párhuzamosan, közvetlenül első diplomájának megszerzése után a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karára is felvételt nyert, ahol 2011-ben Népegészségügyi szakon szerzett MSc mesterdiplomát - fogalmaznak a bejegyzésben.

- 2011-től Budapesten, a Markó utcai Központi Mentőállomáson folytatta kivonuló tevékenységét, ahol részmunkaidőben a mai napig is kocsizik. Ugyancsak ebben az évben kezdett el tanársegédként oktatni a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Oxiológia és Sürgősségi ellátás Tanszékén, kezdetben elsősegélynyújtást majd Reanimatológiát és Oxiológiát tanított BSc és MSc képzésben a kar számos szakirányán, a mai napig is, de ma már adjunktusi pozícióban. 2012-ben a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájában kezdte meg kutatói pályamunkáját, amit 2022-ben sikeresen megvédve PhD tudományos fokozatot szerzett summa cum laude minősítéssel.
Kórházi sürgősségi tevékenysége 2015-ben kezdődött a Szent Imre Egyetemi Oktató Kórház Sürgősségi osztályán, amit 2021-ben a Hatvani Albert Schweitzer Kórházra cserélt le - tették hozzá.

- Vladimir habitusából és az általa végzett betegellátás minőségéből adódóan hamar a közösség központi személyiségévé vált. Munkavégzése pontos, felkészültsége magas színvonalú. Kommunikációja kifinomult, konfliktuskezelési attitűdje kitűnő. Oktatói vénáját kórházunkban sem rejti véka alá, hasznos segítségére van úgy a szakdolgozóknak, mint rezidenseknek a képzésben, továbbképzésben. Az egészségfejlesztési irodán keresztül intézményen kívüli oktatásban is képviselte már kórházunkat, ahonnan kitűnő visszajelzések érkeztek munkájával kapcsolatban. Dr. Moskola Vladimirt közvetlen elöljárói példás munkavégzése alapján érdemesnek találták, így 2023-ban felterjesztették főigazgatói dicséretre - közölte az intézmény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában