Szép eredmény

2023.08.24. 09:00

A poroszlói Ökocentrum is a legjobbak között van a turisztikai toplistán

Szűkebb hazánk remekelt a top10 belföldi turisztikai attrakció válogatásban. A poroszlói Ökocentrum mellett Eger, Szilvásvárad és Demjén látványosságai is benne vannak a legnépszerűbbeket tartalmazó listában.

Fekete-Vadászi Erika

A poroszlói Ökocentrum

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Top10 belföldi turisztikai attrakció között szerepel a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum a Szallas.hu listáján, közölték a holnapjukon. Hozzátették, a Tisza-tavi szállásfoglalások között Poroszló áll a dobogó második fokán, és ahogy a Szallas.hu sajtóközleményéből kiderül, Kisköre is benne van az első ötben. 

Szűkebb hazánk egyébként tarolt a top10 belföldi turisztikai attrakció között, ahogy arról már említést tettünk a Tisza-tavi nyaralás árairól szóló cikkünkben, a felmérés szerint az Egri Vár a legnépszerűbb, második helyen a Szalajka-völgy szerepel, és egyből után a Szépasszony-völgy következik. A legjobb tízben benne van még a demjéni Cascade Barlang és Élményfürdő, és a már említett poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában