Rövidítés

2023.08.15. 09:00

Csak erős idegzetűeknek! Mindenen átvágott egy sofőr az M3-as autópályán + videó

Olyan képkockák ezek, amiktől az ember nem tudja sírjon vagy nevessen.

Heol.hu

– Két autó felhajtana az M3-asra. Eddig gond egy szál se - kezdi beszámolójában az MKIF Zrt. a Facebookon.

Mint írják, munkaterület mellett kell elhajtani, majd besorolni, hát ezt az egyik autó gondolkodás nélkül rövidre vette, átvágott tökön-paszulyon, sávostáblán, záróvonalon, és a már felmart munkaterületen. Egy bolond százat csinál, tartja a mondás: minden egyértelmű KRESZ jelzés, tábla, útburkolati jel ellenére történetünk főszereplőjét egy fekete személyautó sofőrje, majd egy ponyvás kisteherautó vezetője is “követte” - sajnos.

– Hősünket, nem zavarta meg a munkatársaink közelsége sem. Mikor már majdnem sikerült áthatolnia mindenen, egy gyanútlan teherautó keresztbe húzta fondorlatos tervét és összeütköztek. Diszpécserünk elmondása alapján sajnos több hasonló eset is volt azon a felejthetetlen napon. Kérjük a közlekedők együttműködését, fokozott figyelmét, hogy kollégáink zavartalanul és biztonságban dolgozhassanak. Mindenki fokozott figyelemmel, a szabályokat betartva közlekedjen a terelések mellett! Indulás előtt mindig tájékozódj a www.utinform.hu oldalon, hogy hol dolgozunk, illetve a munkálatokat mindig jelezzük a Waze applikációban is! - hívták fel a figyelmet a posztban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában