Közlekedés

2023.08.01. 10:44

Kisebb változások néhány busz menetrendjében

Hatvani, gyöngyösi, bükkzsérci és erőművi járatokat érintenek az augusztusi módosítások.

Tóth Balázs

Augusztus 12-től több menetrendi változás is életbe lép Heves megyei autóbusz járatokon. A Volánbusz közleménye szerint új vonal lesz a 3407-es Eger – Noszvaj – Bükkzsérc/Szomolya, ami reggeli, esti bükkzsérci járatok számának megváltozását jelenti Eger és Bükkzsérc között. A 3407-es vonalszámmal közlekedő járatok Egerben a Bazilika, Egészségház utca és Egri Csillagok utca megállókban is megállnak.

A 3610 Hatvan – Ecséd – Rózsaszentmárton – Szücsi – Gyöngyöspata járat munkanapokon 16:35-kor Hatvanból Rózsaszentmártonba induló busza Ecséd, Hársfa utca és Ecséd, Zrínyi Miklós út megállóhelyeken is megáll.

A 3626 Hatvan – Heréd – Erdőtarcsa – Kálló – Verseg vonalon közlekedő buszok Kálló, Magyalospusztai elágazás, Kálló, Alutech Kft., és Verseg, Temető megállókban is megállnak.

A 3655 Gyöngyös – Mátraháza – Kékestető/Mátraszentimre vonalon a 8 órakor Mátraszentimre, Vadvirág turistaház megállótól Gyöngyösre közlekedő járat 15 perccel korábban, 7:45-kor indul.

A 3656 Gyöngyös – Mátraháza – Parád – Bükkszék vonalon a 10:33-kor Recsk, Kőbánya lakóteleptől Gyöngyösre közlekedő járat 8 perccel korábban 10:25-kor indul, és kis mértékben módosított menetidővel közlekedik.

A 3688 Gyöngyös – Adács – Jászárokszállás – Visznek viszonylaton a szabadnapok kivételével naponta 5:55-kor Adács, Telepi iskolától Gyöngyösre közlekedő járat szombatonként is közlekedik majd.

A 3693 Gyöngyös – Visonta – MVM Mátra Energia Zrt. és a 3694 Gyöngyös – Abasár – MVM Mátra Energia Zrt. vonalakon a munkanapokon 14:30-kor Gyöngyös, Autóbusz-állomásról az MVM Mátra Energia Zrt.-hez induló járat 3693-as vonalszámmal közlekedik. A járat útvonala kis mértékben módosul.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Kiss János/Új Néplap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában