Állj, vagy lövök!

2023.08.03. 16:40

Rekordkísérlet lesz a hatvani strandon

Hatvanban is lehet csatlakozni a hazai vízipisztoly csata rekordkísérlethez.

Heol.hu

Több mint 30 fürdőben, az egész országban, egyszerre robban majd ki a csata - adta hírül a Hatvani Strandfürdő, hozzátéve, hogy az esemény célja, hogy Magyarországon soha nem látott létszámmal játszanak vízipisztoly csatát, így új rekordot állítsanak fel.

– Ezen az eseményen összesen 3 rekordot szeretnénk felállítani:

  • Első kihívásunk: Döntsük meg a rekordot azzal, hogy egyszerre a legtöbb fürdőben csatázzunk vízipisztollyal! 
  • Második feladatunk: Állítsunk fel új rekordot az egyszerre vízipisztoly csatázók összlétszámával! Minél többen vagyunk, annál nagyobb a buli, ugye? Szólítsd meg barátaidat, családtagjaidat, szomszédjaidat.
  • Harmadik és utolsó kihívásunk: Döntsük meg együtt Szigetvár 2012-ben felállított 800 fős rekordját! Egy adott helyszínen, jelen esetben a Hatvani Strandon egyszerre vízipisztoly csatát játszó strandolók száma. Tudjuk, hogy Szigetvár a csúcstartó, de biztosak vagyunk benne, hogy képesek vagyunk meghaladni a létszámukat - írták.

Ajándék 
– Az első 1000 vendég, aki csatlakozni kíván a rekordkísérlethez a Hatvani Strandon, egy vízipisztolyt kap ajándékba a belépője mellé a Hatvani Szolgáltató Kft. jóvoltából. A többi résztvevő saját vízipisztollyal tud részt venni a csatában - hívták fel a figyelmet a Facebookon.

Kiemelték, az esemény időpontja augusztus 19. 14 óra. A program és felkészülés 13 órakor veszi kezdetét a Hatvani Strandon.

– A csatát valós idejű kép- és hangkapcsolat segítségével koordináljuk, melynek révén az egész országban egyszerre robban ki a vízipisztoly őrület! Az esemény és a strandok összeköttetése online, Zoom Meeting platformon keresztül valósul meg - közölték. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában