Örökbefogadták

2023.08.10. 20:40

Segíts, mi legyen a neve a súlyosan beteg tenki kisfiú cicájának!

A gyógyíthatatlan beteg tenki kisfiú nem csak kitartásával mutat példát, most egy állat életét is szebbé teszik édesanyjával, ugyanis örökbefogadtak egy cicát.

Fekete-Vadászi Erika

Levi és az első saját háziállata

Forrás: DMD Levi kalandjai - Legyőzünk Duchenne -

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, a súlyosan beteg tenki kisfiú, Lázár Levente vízitornával tölti a nyarat. Egy izombetegségben szenvedő embernek a vízben való mozgás ugyanis nagyon fontos. A medencében játékosan próbál elsajátítani minden olyan mozgásformát, ami egyébként nem megy neki. Ilyen például az ugrálás is, amit kifejezetten szeret, de csak vízben tudja megcsinálni.

Levente nem csak a vízben boldog, újabb örömhírről számoltak be a közösségi oldalukon. Édesanyjával örökbefogadtak egy kiscicát. Nem csak a kisfiú kitartása példaértékű, hiszen hősiesen viseli a betegségét, s ez sokaknak adhat erőt. Az örökbefogadás miatt szintén jó példával szolgál. 

Az új házikedvencet elnevezték Fiónának, ám hamar kiderült, hogy a négylábú doromboló valójában kandúr, így most új nevet keresnek neki, s ehhez kérnek segítséget. 

Ha van ötleted, mi legyen a cica neve, írd meg nekünk kommentben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában