Feltöltődés

2023.09.24. 17:44

A Köménymag sem hiányzott erdőkövesdiek falunapjáról

Együtt örültek a közösségi élménynek kicsik és nagyok a kövesdi falunapon.

Barta Katalin

Kicsik és nagyok együtt ünnepeltek

Forrás: Kövesdy Katalin/Facebook

A borongós idő sem riasztotta el az erdőkövesdieket szombaton a falunapi rendezvényekről. A kora délután kezdődő rendezvényen a falu apraja-nagyja, a helyi és a környékbeli hagyományőrző együttesek is fergeteges műsorral szórakoztatták a közönséget. Olyan közösségi élményben volt részük a kövesdieknek, amire jó lesz emlékezni a hideg téli napokon. A résztvevőket Halla István polgármester köszöntötte. Külön gratulált és jó egészséget kívánt a nyolcvan éven felüli szépkorúaknak, majd egymást követték a fellépők. Eljöttek a rendezvényre a szomszédos Váraszóról a remek citerások, Tarnaleleszről a Vándorland együttes, s remek műsort adtak a helyiekből szerveződött Köménymag csoport tagjai.   

A programot több hetes előkészület előzte meg, amelyből kicsik, nagyok, idősek egyaránt kivették a részüket. Az eredmény nem maradt el. A gyermekek lelkesen és örömmel mutatták meg ügyességüket, az idősebb pedig hálás tapssal köszöntek meg minden produkciót. Este Várhegyi Gábor fokozta a hangulatot, végül hangulatos bállal záródott a rendezvény.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában