Tehetséggondozás

2023.09.20. 10:00

A nyolcadikosoknak a felvételihez is segítség a gyöngyösi Berze gimnázium programja

A tehetséggondozó foglalkozássorozat részvevői a természettudományok érdekességeivel ismerkedhetnek meg.

Szabó István

A BerzeLab lesz a foglalkozások színhelye

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Nyolcadik évfolyamra járó diákoknak indít kilenc alkalomból álló tehetséggondozó foglalkozássorozatot a Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium, értesítette portálunkat a tanintézmény. Közlésük szerint a Föld-tűz-víz-levegő elnevezésű, biológiával, kémiával és fizikával foglalkozó alkalmakon egyéni laboratóriumi kísérletek, illetve előadói demonstrációkkal történő bemutatók segítségével ismerkedhetnek a jelentkezők a természettudományok érdekességeivel. A tehetséggondozáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert a laboratóriumi férőhelyek száma korlátozott. A foglalkozások kétheti rendszerességgel, hétfőnként 15 óra 30 perctől zajlanak a BerzeLab termében. 

Az első foglalkozásra szeptember 25-én kerül sor, a témája: égések, robbanások, durranások. A jelentkezéseket szeptember 24-ig várják a szervezők a [email protected] email címre, áll a gimnázium tájékoztatásában.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában