Konferencia

2023.09.18. 15:00

Az egri egyetem sem hiányzott a Budapesti Demográfiai Csúcsról

Családbarát munkahelyként az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem is képviseltette magát a Budapesti Demográfiai Csúcson szeptember 15-én.

Heol.hu

A konferencián a világ családbarát döntéshozói és képviselői gyűltek össze, hogy megvitassák a téma kapcsán felmerülő kérdéseket. Az egri egyetem részéről Papp-Kormos Éva, Novák Blanka, Sütő Gergő és Kővári Viktor érkezett a háromnapos eseményre – számolt be róla az intézmény hivatalos weboldalán.

Idén ötödik alkalommal rendezi meg Magyarország a Budapesti Demográfiai Csúcsot. A konferenciára öt kontinens 20 országából több mint600 száz vendég érkezett hazánkba, köztük állam- és kormányfők, miniszterek, egyházi vezetők, világhírű gondolkodók és szakemberek. A szeptember 14. és 16. között zajló esemény célja, hogy megvitassák a családokat és a demográfiát érintő legfontosabb kérdéseket. A rendezvényt 2015-ben, akkor még államtitkárként, Novák Katalin indította el, aki Magyarországi köztársasági elnökeként idén is az esemény házigazdája.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában