Forog-e majd ismét?

2023.09.06. 19:20

Hamarosan eldőlhet, lesz-e újra óriáskerék Egerben

Még nem eldöntött, hogy lesz-e újra óriáskerék Egerben. Az üzemeltetője szeretné jövő nyáron újra felállítani a látványosságot. Hamarosan döntés születhet ezzel kapcsolatban.

Fekete-Vadászi Erika

Az, hogy lesz-e újra óriáskerék, még nem dőlt el

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Mint ahogy azt megírtuk, elbontották az egri óriáskereket. Az önkormányzat tájékoztatásából kiderült, így szólt a megállapodás, hogy szeptemberig lesz Egerben a látványosság. Az, hogy lesz-e újra, még nem dőlt el.

Megkerestük a Városi Urbanisztikai Klíma- és Környezetvédelmi Bizottságot, hogy mik a tervek a jövőre nézve az óriáskereket illetően, s elnökük, Komlósi Csaba arról tájékoztatta portálunkat, hogy nyáron megkereste az óriáskerék üzemeltetője, hogy 2024 nyarán szeretné újra felállítani a Gárdonyi téren a kereket.

– Az üzemeltető kérésének megfelelően a bizottság a következő ülésén – mely előreláthatóan szeptember 18-án lesz – napirendre tűzi a kérdést. Döntés ott születik majd – tudtuk meg Komlósi Csabától. 

Korábbi cikkünkben szavazást indítottunk, és továbbra is várjuk olvasóink véleményét, hogy szeretnék-e, ha újra lenne óriáskerék Egerben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában