Szociális munka

2023.09.03. 12:40

Kitüntetésre várnak javaslatokat Gyöngyösön

Szeptember 30-ig lehet javaslatot tenni a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért elismerés díjazottjára.

Szabó István

Az elismerésre javaslatokat vár a városháza

Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Szeptember 30-ig várja a felterjesztéseket Gyöngyös önkormányzata az idei Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetés adományozására. Közlésük szerint az elismerés azon személyeknek adományozható, akik a városban a szociális és gyermekjóléti ellátás területén kiemelkedő munkát végeztek, és ezzel hozzájárultak az ellátás színvonalának emeléséhez.

A kitüntetések adományozására indokolással ellátott javaslatot tehet: bármely gyöngyösi választópolgár, a képviselő-testület tagja, állandó bizottsága, a polgármester, az alpolgármesterek. Felterjesztést tehet továbbá a gyöngyösi székhelyű, illetve tevékenységét részben vagy egészben Gyöngyösön kifejtő civil-, vagy gazdálkodó szervezet, egyházi szervezet, valamint alapítvány, a szociális vagy gyermekjóléti intézmények vezetői és az intézményi érdekképviseletek, valamint a gyöngyösi nemzetiségi önkormányzatok. 

Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő elérhetőségét, Hiesz György polgármesternek címezve lehet benyújtani Gyöngyös Városi Önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a [email protected] e-mail címen szeptember 30-ig, áll a városháza tájékoztatójában.

A közleményből az is megtudható, hogy a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetésből évente legfeljebb egy adományozható, átadására novemberben, a szociális munka napja alkalmából kerül sor. A kitüntetéssel oklevél, emlékérem és pénzjutalom jár. 

képaláírás: 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában