Kirándulás

2023.10.08. 13:30

Bringával járta körbe Franciaország egyik legszebb tavát az egri mentett kutyus + fotók

Bogi, az egri Állatokat Védjük Együtt Alapítvány védence volt, azonban nemrégiben rámosolygott a szerencse Fekete János személyében. János munkájából adódóan vihette el Bogit Franciaországba egy fantasztikus kirándulásra.

Heol.hu

Bogi Franciaországban, kétkeréken utazva

Forrás: Beküldött/Fekete János

Pénteken egy egri, mentett keverék kiskutya Jánosnak köszönhetően Franciaországba utazhatott, ahol egy különleges, csodás helyet is átszelt bringán.

– Van a franciáknál egy sós vízű tó, az Étang de Thau, amelyet bárki körbe járhat akár bringával is. Nagyon közel fekszik a tengerhez a 20 kilométeres tengerparti szakasz, szinte teljesen a tengerparton megy végig. Ám az út teljes hossza 65 kilométer. Mi teljesen körbe tekertük Bogival, a mentett kutyusommal ezt a gyönyörű helyet - kezdte beszámolójában Fekete János.

– Valószínűleg nincs több olyan magyar kutya, de egri mentett eb biztosan nincs Bogin kívül, aki járt már itt. A kutyus végig jól viselkedett, élvezte a nagy utazást. Egyébként Bogi csak ideiglenes került hozzánk, de annyira megszerettük, hogy örökbe fogadtuk - mondta portálunknak János. 

Jánosnak nem ez volt az első olyan kirándulása, ahová magával vitte kedvencét. Egy másik szeretett állata, Graffiti is elkísérte már a fuvarozásban dolgozó gazdáját, amely során bevették fél Európát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában