Nyomravezetői díj

2023.10.02. 07:28

Fizetne a drogdílerek lebuktatójának a recski polgármester

Recsken újabb szintet lépett a drogok elleni küzdelem. Nyomravezetői díjat ígért a polgármester.

Barta Katalin

Százezer forint jutalmat ígér Nagy Sándor, Recsk polgármestere annak, aki érdemi információval segíti a drogdílerek lebuktatásában. Vasárnap éjszaka közösségi oldalán osztotta meg a felhívást. Azt írta: az elmúlt hetekben településünkön drog tekintetében változás nem történt. Az ismert személyek továbbra is árulják, és egyre több idegent kell esténként elzavarni a településről. Az is előfordult, hogy mentőt, rendőrt hívott rájuk. Olyan is volt többször, hogy saját maga tessékelte ki a községből a terjesztőt.  

Mivel a vásárlók zöme napi megélhetéssel küszködik, s a szert sokszor csak lopásokból tudja megvenni magának, ideje szintet lépni, és más eszközökhöz folyamodni, hogy gátat a szabjanak a jelenségnek. 

- Ezért most teszek egy ajánlatot! Bárki, aki érdemi információval segít lebuktatni egy drogterjesztőt, 100 000 forint jutalmat adok! Csak annyit kell tennie, hogy mielőtt vásárol valamelyik dílertől, keressen meg! Ez a pénz a napi megélhetéssel küszködőnek sok, a díler meg retteghet, ki fogja feladni - írta.

Portálunkon az elmúlt hetekben többször is foglalkoztunk a témával. Mivel a jelenség szinte kivétel nélkül minden vármegyei településünkön mérgezi a lakosság életét, legutóbb a siroki buszmegállóban kellett mentőt hívni egy ájult fiatalhoz. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában