Köszöntés

2023.10.10. 12:00

Igazi bébibumm Nagyrédén

A nagyközség vezetése három kisbabát látogatott meg hétfőn, de az idei 15. újszülött is világra jött már a településen.

Szabó István

Idán született babákat látogatott meg a nagyédei polgármester

Forrás: Siposné Fodor Judit polgármester/Facebook

A képviselő-testület nevében hétfőn Szabad Csaba képviselő társammal meglátogathattunk újabb három nagyrédei kisbabát, adta hírül Siposné Fodor Judit polgármester.

– Hovanecz Karolina Blanka július 20-án, Nagy-Bodoni Janka szeptember 7-én, Guba Koppány pedig május 12-én született. Mindhárom apróság gyönyörű, egészséges, nyugodt és vidám kicsi csodák. Köszönjük, hogy meglátogathattuk őket és átadhattuk településünk, közösségünk ajándékát a családoknak. Kívánunk mindannyiuknak jó egészséget, vidámságot, szeretetet és boldogságot egész életükre – fogalmazott Siposné Fodor Judit.

A polgármester kedden már arról adott hírt, hogy október 6-án megszületett Nagyrédén az idei év tizenötödik babája is, Mészáros Zoltán. Jó egészséget kívánunk Zoltánnak és az egész családnak, a babazászló a polgármesteri hivatalon most az ő érkezését köszönti, tette hozzá Siposné Fodor Judit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában