Pályázat

2023.10.14. 15:00

Ismét lehet pályázni Bursa Hungarica ösztöndíjra Egerben

November 3-ig várja a pályázatokat az egri önkormányzat.

Heol.hu

Az egri önkormányzat Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot hirdet egri lakóhellyel rendelkező hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló felsőoktatási intézményben teljes idejű hallgatók, valamint a 2023-2024 tanévben utolsó éves érettségi előtt álló középiskolások vagy felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe felvételt még nem nyert érettségizettek részére, akik a 2024-2025 tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánják folytatni tanulmányaikat - Közölte portálunkkal Liktor Judit, az önkormányzat sajtóreferense.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2023. november 3. Részletes információk Eger Megyei Jogú Város hivatalos honlapján találhatóak - tette hozzá.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában