Forgalomkorlátozás

2023.10.20. 13:30

Rendőrök irányítják a forgalmat Egerben hétfőn több helyen is

A nemzeti ünnep alkalmából tartott ünnepség miatt többfelé korlátozásokra kell számítani.

Heol.hu

A Hatvani kapu téren tartják a díszünnepséget, ami miatt forgalomkorlátozásra kell számítani

Forrás: maps.google.com

Az egri önkormányzat a nemzeti ünnep alkalmából városi díszünnepséget tart október 23-án, amelynek keretében koszorúzást tartanak 11 óra 50 perc körül az egri Hatvani kapu téren - adta hírül portálunknak Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

Mint közölte, a rendezvény zavartalanságának biztosítása érdekében október 23-án várhatóan 11 óra 40 perc és 13 óra között az alábbi rendőri forgalomirányításra számíthatnak a gépjárművezetők:

  • A Pyrker téren a Kossuth Lajos útról balra kanyarodó forgalmi sáv zárása és a forgalom tovább terelése a Törvényház út irányába.
  • A Törvényház út irányából érkező forgalom elől a jobbra kanyarodó forgalmi sáv lezárása és a forgalom tovább terelése a Kossuth Lajos út irányába.
  • A Deák Ferenc - Klapka György út kereszteződésében a Klapka György útról érkező forgalom elterelése balra a Deák Ferenc útra.
  • A Deák Ferenc - Klapka György út kereszteződésében a Deák Ferenc úton a Vasútállomás irányából érkező forgalom elterelése jobbra a Klapka György útra.
  • A Szvorényi - Deák Ferenc utak kereszteződésében a Szvorényi útról érkező forgalom balra kanyarodó sávjának zárása és a forgalom elterelése jobbra a Deák Ferenc útra, vagy egyenesen a Klapka György út irányába.
  • A Telekessy út - Trinitárius út kereszteződésében a Telekessy út forgalmának zárása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában