Könyvtári napok

2023.10.03. 15:00

Tarnaleleszen előadásokkal, Péterkén jógával várnak a könyvtárba

Barta Katalin

Pétervásárán a Szántó Vezekényi Könyvtárban október 4-én szerdán a test és lélek egyensúlyának megteremtesésére törekszenek délután fél négytől. Kovács Zsolt, az Ánanada csoport jógaoktatója könnyű tornával, a jógagyakorlatok alapjainak bemutatásával várja a látogatókat. 

Tarnaleleszen a hisznek abban, hogy a könyv híd, s a könyvtár összeköt. A helyi könyvár, információs és közösségi hely is csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz. Ma délután három órától Czene Ilona mentálhigiénés szakember a Könyv, mint híd a lelki egészséghez címmel tart előadást, október 4-én szerdán délelőtt 10 órától pedig Kovácsné Zay Beáta megbízott könyvtáros szervez programot minden korosztály számára Alfától a veteránig címmel. Péntekig egy kiállítás is látható az intézményben. A Friss szelek, fényes szelek fújnak elnevezésű tárlaton az 1956-os forradalom egri és megyei vonatkozásairól kapnak hű tükröt a látogatók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában