Díjazás

2023.11.27. 15:00

Elismerést kapott az egri kórház fül-orr-gégészeti osztálya

Budapesten vették át az osztály munkatársai a díjat.

Molnár Helga

Munkájuk során végtelen türelemmel oldják meg az adódó ápolási problémákat

Forrás: Beküldött

A Magyar Szakdolgozói Kamara rangos elismerését vehette át a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház fül-orr-gégészeti osztályának közössége – osztotta meg a hírt portálunkkal Szegedi Erzsébet, a kórház médiareferense. A Kiváló Szakdolgozói Közösség 2023 Különdíjat Budapesten vették át az osztály munkatársai, Nagy Attiláné főnővérrel és osztályvezető főorvosukkal dr. Rácz Tamással.

A méltatásban elhangzott, munkájuk során végtelen türelemmel oldják meg az adódó ápolási problémákat, kiemelkedő szakmai színvonalon dolgoznak, melyet az elmúlt tíz évben az ápolási versenyeken elért eredményeik is alátámasztanak. Az osztály jellegéből adódóan a hároméves gyermektől, a terminális stádiumú daganatos betegekkel bezárólag az ápolás teljes spektrumát felöleli tevékenységük. Ezt a munkát ember feletti türelemmel, odaadással látják el. A betegellátás iránti elhivatottságuk és az egymás tisztelete, szeretete méltóvá teszi őket az elismerésre. Munkahelyen kívül is évente több alkalommal szerveznek „csapatépítő” programokat. Ezeken a programokon a munkahelyi feladatokat félretéve baráti közösség kovácsolódott, tájékoztattak.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában