Elismerés

2023.11.01. 18:40

Év Felelős Foglalkoztatója pályázaton is nyert az egri könyvtár

Újabb címmel büszkélkedhet a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár, ezúttal az Év Felelős Foglalkoztatója címet hozták el.

Heol.hu

Újabb elismeréssel büszkélkedhet az egri könyvtár

Forrás: Bródy Sándor Megyei és Város Könyvtár/Facebook

- A Családbarát Munkahely cím pénteki átvétele után igazgató asszonyunk hétfő délután ismét elismerő oklevéllel tért haza Budapestről. Az oklevelet az OFA Nonprofit Kft. által kiírt, Az Év Felelős Foglalkoztatója 2023 pályázaton, az Egyéb gazdálkodó szervezetek kategóriában benyújtott pályázatunkért kaptuk - osztotta meg közösségi oldalán a Bródy Sándor Megyei ás Városi Könyvtár.

A pályázati felhívás szövegéből idézünk most pár gondolatot, melynek minden eleme szervezeti kultúránk része - teszik hozzá:

„A felelős foglalkoztató értékként kezeli a munkatársakat és olyan szervezeti kultúrát teremt, amely lehetővé teszi a szervezeti és személyes célok kölcsönösen előnyös összehangolását. Fejlesztik a munkatársak képességeit, támogatják a tisztességet és az egyenlőséget. Gondoskodnak a munkatársakról, kommunikálnak velük, elismerik őket, és oly módon motiválják az embereket, hogy építenek az elkötelezettségükre és motiválják őket arra, hogy készségeiket és tudásukat a szervezet hasznára kamatoztassák, növelve ezáltal a cég sikerességét. A felelős foglalkoztató vallja, hogy a folyamatos minőségjavítás a kötelessége, tudatosan alkalmazza az önértékelés és a külső audit elemeit is ennek érdekében.”

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában