Elismerés

2023.10.29. 22:00

Családbarát munkahely lett az egri könyvtár

Péntek délután adta át a Családbarát Munkahely Díjat Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárnak.

Heol.hu

Tőzsér Istvánné Géczi Andrea vette át a díjat

Forrás: Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár/Facebook

- A Kulturális és Innovációs Minisztérium intézményünk szervezetfejlesztési munkáját Családbarát Munkahely Díjjal ismerte el. A díjat Hornung Ágnes családokért felelős államtitkár adta át Budapesten. - adta hírül Facebook-oldalán a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár.

- Intézményünkről az alábbi gondolatok hangzottak el a díj átadásán: “A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár "Családbarát témahetek a Bródy Sándor Könyvtárban" címmel nyújtotta be pályázatát. Megvalósítandó családbarát intézkedéseik keretében tematikus heteket szerveznek, mint Egészség hete, Közösség hete, Kultúra hete. A szervezet hangsúlyt fektet rá, hogy a lehetőségeikhez képest családbarát légkört teremtsenek a dolgozóik számára, amelynek jó kiegészítése a tervezett programsorozat. A pályázó Családbarát munkahely címben részesül." - írták a posztban. Hozzátették, a nyertes képviseletében Tőzsér Istvánné Géczi Andrea igazgató asszony vette át a díjat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában