Kitüntetés

2023.11.13. 14:30

Gyöngyös legjobb sportolóira tehetnek javaslatot a helybeliek

Az Év Sportolói és az Év Sportszakembere kitüntetésre december 5-ig vár javaslatokat a gyöngyösi önkormányzat.

Szabó István

A 2022. év díjazottjai az idén februárban rendezett díjátadón

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Ez évben is hat kategóriában választja meg Gyöngyösön az önkormányzat képviselő-testülete az év legjobb sportolóit, adta hírül a városháza. Közlésük szerint idén először a parasportolók teljesítményét már nem csak egy, hanem hat kategóriában ismerik el, azaz a legjobb utánpótlás, illetve felnőtt női és férfi sportoló mellett a legjobb csapatokat is díjazzák a parasportolók között is. Ugyancsak az év végén választják meg az év sportszakemberét, aki a felterjesztés időpontjában még aktív edző, testnevelőtanár, játékvezető, sportvezető, sportszervező és sportegészségügyi szakember lehet.

A városháza tájékoztatása szerint az Év Sportolói és Év Sportszakembere kitüntetésre december 5-ig várja a felterjesztéseket az önkormányzat. A részletes felhívások Gyöngyös hivatalos honlapján, a gyongyos.hu weboldalon a közlemények, hirdetmények menüpontban olvashatók. Az írásba foglalt, indoklással ellátott javaslatokat, melyek tartalmazzák a felterjesztő és a kitüntetésre javasolt személy vagy közösség elérhetőségét, Hiesz György polgármesternek címezve lehet benyújtani a Gyöngyös Városi Önkormányzat címén – 3200 Gyöngyös, Fő tér 13. –, vagy elektronikusan a [email protected] e-mail címen, áll a városháza közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában