Közlekedés

2023.11.02. 12:31

Ismét autó szorult a hatvani „lyukhíd” alá

Hatvanban ez már nem az első eset: a tehergépjárművek vezetői sokszor nem veszik figyelembe a magasságkorlátozó táblát.

Tari Ottó

Forrás: Beküldött/Adam Fekete Nadas

Hatvanban a város felől érkező, a Hegyalja útra kanyarodó járművek számára nem sok lehetőség adódik a miskolci vasútvonal keresztezésére. Ezek egyike a Klapka utca torkolatában lévő úgynevezett „lyukhíd”, amely azonban mind szélességével, mind pedig magasságával óvatosságra inti az áthaladókat. Sajnos nem mindenki veszi figyelembe a közlekedési táblákat, így arrafelé rendszeresek a kisebb-nagyobb malőrök.

Mint a napokban, amikor egy ponyvás szállítójármű szorult a híd alá. Szerencsére a környéken élők már kitapasztalták, miként lehet úrrá lenni a problémán, s közreműködésük eredményeként hamar megszületik a megoldás: le kell engedni a járművek gumiját, így azok kiszabadulhatnak szorult helyzetükből. Ráadásul az esetek többségében a sofőröknek nem kell szégyenkezniük, hogy figyelmetlenségükkel komikus jeleneteket idézhetnek elő. Kivéve persze, ha egy mögöttük haladó autóból nem készítenek felvételt a szerencsétlenkedésükből, amint azt egy helyi oldalon láthattuk…

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában