Észrevételek

2023.11.12. 16:16

Lakossági fórumokon véleményezhetik Eger településtervét

Levélben, lakossági fórumokon is várják a véleményeket a készülő településtervről amit már megtekinthetnek a város honlapján is.

Szabadi Martina Laura

Az egri városháza épülete

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Eger önkormányzata a város teljes közigazgatási területére vonatkozó településterv készítését indította el. A tervkészítés folyamata elérkezett a lakossági véleményezési szakaszhoz. A részletes tájékoztató anyag és a terv véleményezési anyaga megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Csoportjánál és a foepitesz.eger.hu oldalon a Településterv véleményezési anyaga címszó alatt.

A kérdések, észrevételek írásos formában a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Csoportjának címezve (3300 Eger, Dobó tér 2.) vagy elektronikusan a [email protected] email címre juttathatók el december 1-ig. A tervvel kapcsolatban a Főépítészi Csoport lakossági fórumokat is tart novemberben a városháza üvegtermében városrészekre bontva: November 14-én kedden 10 órától a Károlyváros, Hatvani hóstya, Szépasszonyvölgy, Maklári hóstya városrészek lakóit várják. Ugyan ezen a napon 13 órától pedig Nagylapos, Felsőváros, a kemping lakópark, Vécseyvölgy, Almagyar-Merengő városrészekben élőket.

November 16-án csütörtökön 10 órától Felnémet lakói mondhatják el észrevételeiket és tehetik fel kérdéseiket, 13 órától a Cifra hóstya-Tetemvár, Sánc, Belváros, Belváros-kelet, Szent Miklós városrészek következnek. Az utolsó alkalom november 23-án, csütörtökön lesz. Ekkor délelőtt 10 órától Tihamér, Csákó, Lajosváros-nyugat, Lajosváros-kelet, Hajdúhegy-észak, Hajdúhegy városrészek lakóit várják, 13 órától pedig a Déli iparterület, K2 jelű út  és környéke, Galagonyás dűlő, Délkeleti külterület, Északkeleti külterület, Bikalegelő, Északnyugati külterület, Délnyugati külterület városrészekkel kapcsolatban érintetteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában