Klasszis TopDesign 2023

2023.11.04. 17:14

Négy kategóriában is jelölt a sarudi Sulyom Tájétterem a szakmai versenyen

A november 30-ára tervezett ünnepélyes díjátadó gálán kihirdetik a győztes pályázatokat.

Molnár Helga

A Sulyom Tájétterem újabb elismerésért indul

Forrás: Élményfalu Sarud, a Tisza-tó Pihenőfaluja/Facebook

A Klasszis Csoporton belül működő Turizmus Online szakmai portál idén is meghirdeti a hazai teljes Horeca-ágazatot felölelő, a hazai szállodásokat, kisebb és nagyobb vendéglátóhelyeket, külső- és belsőépítészeti tervezőket megszólító Klasszis TopDesign 2023 szakmai versenyét, amely a hazai vendégváró szakma legátfogóbb, legszélesebb spektrumú, rangos nemzetközi zsűrit is felvonultató versenye – írják a verseny honlapján.

Megtörtént a pályázatok előzetes értékelése, a zsűri az egyes kategóriákban meghatározta azokat a shortlisteket, amelyek alapján a november 30-ára tervezett ünnepélyes díjátadó gálán kihirdetik a győztes pályázatokat. A Sulyom Tájétterem közösségi oldalán írta, hogy négy kategóriában kerültek shortlist-re.
– Mi már ezzel az eredménnyel elégedettek vagyunk. hiszen egy kis Tisza-tó parti falu, Sarud egyetlen éttermeként remélni sem mertük ezt az elismerést. Nekünk már most van okunk az örömre – írták.

Jelölték őket Legjobb étterem - zárt vendégtér, Legjobb étterem - nyitott vendégtér, kerthelyiség, TopDesign állatbarát vendéglátóhelye valamint TopDesign éttermi weboldala, közösségi megjelenése, aktivitása kategóriákban.

Hamarosan kiderül, mely kategóriában hozhatják el az első helyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában