Elismerés

2023.10.25. 18:00

Ismét díjazták a sarudi Sulyom Tájéttermet

Az elektronikus érékelések alapján második helyet ért el a sarudi étterem.

Molnár Helga

A Sulyom Tájétterem épülete

Forrás: Google Maps

Újabb megtisztelő gasztronómiai elismerés a sarudi Sulyom Tájétteremnek. A DiningCity Országos Étteremhét valós vendégeinek elektronikus értékelései alapján az Országos Exkluzív kategóriában a második helyet a Sulyom Tájétterem nyerte el – írták közösségi oldalukon.

– Ezúton is köszönjük az Országos Étteremhét vendégeinek, hogy ellátogattak hozzánk a főszezon után is, szinte csak miattunk leutazva egy Tisza-tó parti kis faluba, Sarudra. Köszönjük, hogy megtiszteltek bennünket értékeléseikkel. Természetesen visszavárunk mindenkit – írják.

Mint írták, valamikor őrültnek kiáltották őket, amikor szinte egy zsákfaluban, minden főúttól távol, a Tisza-tó partján 2021-ben megnyitották a Tisza-tó első fine dining irányba kacsingató igényes vidéki bisztróját, a Sulymot.

– A Sulyom Tájétterem a Tisza-tó új Ételstílusa ma már az ország legjobb éttermei között sem vall szégyent, sőt tisztességgel helyt áll a neves és több évtizedes tradíciókkal rendelkező vendéglátó helyek között is. Az eredmény arra ösztönöz bennünket, hogy igyekezzünk még jobbak, még egyedibbek, még igényesebbek , még különlegesebbek, még meghittebbek és még emberközelibbek lenni. A Sulyom a következő időszakban jelentős változások elé néz. Új ízeket, új ételeket, új programokat kínálunk hamarosan nektek. A csapatunk új jövő felé indul, és bízunk abban, hogy az előttünk álló hűvösebb napok sem tartanak majd távol benneteket a Sulyomtól, s elkísértek bennünket ezen az úton. Hamarosan jelentkezünk a változások első jeleivel, új séf ajánlatokkal és hamarosan egy teljesen új étlappal is – írták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában