Szavazat

2023.10.18. 10:25

Különleges címért indult a sarudi étterem

A sarudi étterem, a Sulyom Tájétterem hírneve mára már országos szintű vált, számos díjban részesültek már. Azt viszont kevesen tudják, hogy a tulajdonosok nagy állatbarátok, így a négylábúakat is szívesen látják az étteremben.

Heol.hu

A Sulyom Tájétterem épülete

Forrás: Google Maps

A Sulyomban nem hangzatos marketingfogás a „kutyabarátság”, hiszen a tulajdonosok két vizslával élik az életüket. Így az első perctől nyilvánvaló volt, hogy amire a saját kutyáiknak szüksége lehet, az jár a vendégeink kutyáinak is - áll a Azevkutyabarathelye.hu-n.

Mint írják, ma már talán minden étteremben természetes, hogy friss vízzel várják a kutyákat, és bevihetik őket a vendégek a vendégtérbe, a teraszokra. 

Vajon lehet ettől több figyelemmel várni a kutyával érkező vendégeket? A Sulyom Tájétterembe - talán nem meglepő -, enni járnak a vendégek. S a kutyák - ha tehetnék - vajon nem kóstolnák meg az étterem fogásait?

– Mikk Szabolcs kollégánk mesélt először egy külföldi étteremről, ahol külön menüvel várták a kutyákat is. Először megmosolyogtuk az ötletet, de a gondolat hónapokon keresztül motoszkált a fejünkben... Aztán eldöntöttük, hogy mi is megcsináljuk, amit talán még idehaza csak nagyon kevesen, az étterem étlapjára felkerült egy kutya menü, ami felmérve a gazdák igényeit két fogásból állt. Az érzékeny kutyák számára vegetáriánus menüt kínál a Sulyom, míg a másik fogás a húsimádó kutyák számára készül. Szeretettel várunk minden kutyást Sarudon, a Tisza-tó talán legkutyabarátabb falujában - fogalmaztak a Azevkutyabarathelye.hu oldalon, ahol jelenleg is gyűjtik a szavazatokat.

Erre Facebook-bejegyzésükben is felhívták a figyelmet.

Nyáron több hazai híresség is megfordult a Sulyomban, erről korábban beszámoltunk portálunkon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában