Ellenőrzés

2023.11.03. 08:33

Nemzetközi szinten is megállná a helyét a kiskörei laborban folyó munka

A nap végi értékelés nulla hibaponttal zárult.

Molnár Helga

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság közelmúltban tartotta a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság (Kötivizig) Regionális Laboratóriumának éves akkreditációját, amely dicsérettel zárult – írja a Kötivizig honlapján.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) általi felülvizsgálat helyszíni szemléje október 13-án zajlott le.
– Idén két minősítő érkezett hozzánk, az egyik szakember a kiskörei telephelyen ellenőrizte a helyszíni és laboratóriumi vizsgálatokat, illetve annak dokumentációit, a másik pedig a szolnoki telephelyen vizsgálta az egész irányítási rendszert. A nap végi értékelés nulla hibaponttal, részjelentés nélkül és nagy dicsérettel zárult.

Különösképp elismerték az általunk szervezett laboratóriumok közötti összemérés lebonyolítását és azzal kapcsolatos kiértékelő dokumentum elkészültét. A NAH szakembereinek állítása szerint országos szinten ilyen igényes munka még nem készült. Sőt, nemzetközi szinten is teljes mértékben megállná a helyét az itt folyó munka. Ezen elismerések fényében indulunk majd neki a jövő évi felülvizsgálatnak – részletezték.

(Főoldali képünk forrása: www.kotivizig.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában