Betekintés

2023.11.16. 07:19

Nyílt napokat tartottak a hatvani Bajzában

Az oktatási intézmény munkatársaival és tanulóival először az épület bejáratánál találkozhattak a gyerekek és kísérőik.

Tari Ottó

Nyílt napot rendeztek a hatvani Bajzában

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

 A látogatóknak lehetőségük volt betekintést nyerni a tanítás folyamatába. Az intézmény vezetősége úgy szervezte meg az idei nyílt napot, hogy az a szülők és a tanulók igényeinek megfeleljen – mondta az iskola igazgatója. Deák Andrea hozzátette, hogy a látogatók először tájékoztató előadáson vehettek részt, majd az osztálytermekben várták a őket.

– A második, a harmadik, és a negyedik órában, a tetszésüknek megfelelően, nyílt órákat látogathatnak a gyerekek és a szüleik. Az ötödik órában a diákönkormányzat tart nekik előadást, elsősorban a diákéletről, a programokról, és a sporteseményekről – mondta.

Deák Andrea hangsúlyozta, hogy aki felvételizni szeretne a gimnáziumba, annak szóbeli megmérettetésen is részt kell vennie. Az eredményes felkészüléshez az iskola segítséget nyújt. A kétnapos eseményre nagy volt az érdeklődés, már az első napon csaknem 300 látogató érkezett az oktatási intézménybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában