Eredményesek

2023.12.01. 14:45

A gyöngyösi Berzét ismét az ország 100 legjobb középiskolája közé rangsorolták

A Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium a 67. a rangsorban, 19 helyet javítva a tavalyi eredményén.

Szabó István

A gyöngyösi Berze idén is a 100 legjobb középiskola között szerepel

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Gyöngyösi Berze Nagy János Gimnázium a HVG különszámában megjelent lista szerint idén is ott szerepel Magyarország 100 legjobb középiskolája között. Minderről dr. Czinder Péter, a gimnázium igazgatója tájékoztatta portálunkat. 

– Örömmel értesítek minden érdeklődőt, hogy ismét benne vagyunk a 100 legjobb középiskola mezőnyében. Ezúttal a 67. helyen végeztünk, ami azt jelenti, hogy előző évhez képest 19 helyet javítottuk. Ez nekünk nagy öröm, mert kemény mutatókra támaszkodva alakul ki a sorrend: a felvételi-, az érettségi-, illetve a versenyeredményeket, továbbá a kompetenciamérés eredményeit veszik alapul. Ez bizonyítja, nemcsak mondjuk, hogy a gimnáziumunk jól működik és szépen teljesít, hanem dokumentálható is. Azt is nagy örömmel üdvözöljük, hogy ezen mutatók szerint Heves vármegyében a legjobbnak bizonyultunk. Változatlanul nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a diákjaink ebben a munkában olyan mentalitással és attitűdökkel vesznek részt, amely lehetővé tette a szép eredményt, és emellett tanulóink kedves, tisztességes, intelligens ifjú emberek, akik igazi közösséget alkotnak. Gratulálok mindenkinek, akinek része volt ennek az eredménynek az elérésében – részletezte dr. Czinder Péter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában