Ételt az Életért

2023.12.06. 18:30

Az egri nyugdíjasházban osztottak ételt a krisnások

A kiemelt akció december 16-án folytatódik, amikor 750 rászorulót vendégelnek meg az egri osztóponton.

Molnár Helga

Évente közel 180 ezer tál meleg ételt osztanak ki Egerben és környékén

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A Krisna-hívők által alapított és fenntartott Ételt az Életért program keretében szerdán az egri nyugdíjasházban osztottak meleg ételt és gazdag ajándékcsomagot. A Malomárok utca 66. szám alatti nyugdíjasházba minden munkanapon visznek ételt az alapítvány munkatársai, 42 regisztrált ott lakónak. December 6-án, 13 óra 30-tól az ebéd mellé kiosztottak élelmiszercsomagokat is, tartós élelmiszereket, melyek további segítséget jelentenek a rászoruló kisnyugdíjasoknak. A kiemelt akció december 16-án folytatódik, amikor 750 rászorulót vendégelnek meg az egri osztóponton.

A Krisna-tudatú hívők hitéleti munkájuk mellett nagy hangsúlyt fektetnek a karitatív munkára. Évente közel 180 ezer tál meleg ételt osztanak ki Egerben és környékén az Ételt az Életért Program keretében. A karitatív munka a hívők életét is gazdagítja, hiszen a lelki tudás az emberek iránti önzetlen odaadásban és a világ szolgálatában teljesedik ki a gyakorlatban – vallják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában