Segítség

2023.12.01. 09:00

Élelmiszercsomagokat osztanak Karácsondon

Az önkormányzat almát, burgonyát és vöröshagymát biztosít térítésmentesen a településen állandó lakhellyel rendelkezőknek.

Szabó István

December 2-án osztják ki Karácsondon azokat az élelmiszercsomagokat, amelyeket az önkormányzat képviselő-testülete biztosít térítésmentesen a településen állandó lakhellyel rendelkező lakosok számára. Minderről Földi Csaba polgármester számolt be portálunknak.

– A lakott ingatlanonként 5 kilogramm almából, 10 kilogramm burgonyából és 5 kilogramm vöröshagymából álló élelmiszercsomagot ingatlanonként egy fő részére tudjuk biztosítani szombaton reggel 9-től 15 óráig a Nagy Imre út 2. számnál, az étterem előtti téren. A csomagokat csak az állandó lakóhellyel megjelölt személyeknek, vagy azok meghatalmazottjának tudjuk odaadni, átvételükre a lakcímet igazoló okirat, illetve a meghatalmazás bemutatása után lesz lehetőség. Az élelmiszer osztása tehergépjárművekről történik majd, ennek befejeztével a megmaradt terményeket a beszállítók visszaviszik, ezért más időpontban a csomagok átvételére nem lesz lehetőség – részletezte Földi Csaba.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában