Hol lehet?

2023.12.04. 16:30

A sátrával együtt eltűnt a parkolóban élő, gyöngyösi születésű néni

Nyoma veszett a gyöngyösi születésű 84 éves Magdi néninek, aki egy komáromi parkolóban élt. Az eltűnésről a Bors írt.

Fekete-Vadászi Erika

Eltűnt Magdi néni a Tesco parkolójából

Forrás: Facebook

Májusban számoltunk be róla, hogy a gyöngyösi születésű 84 éves Magdi néni a komáromi Tesco parkolójában él, egy sátorban.

Magdi néninek az elmúlt napokban nyoma veszett, sátrastul tűnt el a parkolóból, számolt be róla a borsonline.

– Nem akart hajléktalanszállóra és idősek otthonába sem menni, önálló lakást szeretett volna. A könyörtelen hideg és eső azonban kényelmetlenül érintette őt. A sátra beázott, az orkán erejű szél pedig szétfújta a ruháit. Ez kényszeríthette arra, hogy feladja és elköltözzön a parkolóból, azt azonban senki sem tudja, hogy hová ment – írja a Bors, akik az eltűnéssel kapcsolatban megkeresték Komárom jegyzőjét. 

– Úgy tudjuk, hogy megoldódott a helyzete a néninek és elköltözött, de pontosan nem tudjuk, hogy hová ment. Reméljük, hogy jó helyen van, biztonságban. Mi sok mindent felkínáltunk neki, amiket nem fogadott el, a hidegben azonban az élete került veszélybe – mondta a Borsnak dr. Baksa-Ströcker Renáta, Komárom jegyzője. 

A jegyző megjegyezte, hogy már operatív törzset hívtak össze a szociális intézményekkel, a rendőrkapitánnyal és a Tesco igazgatójával, hogy megoldást találjanak a néninek, hiszen a hideg közeledtével már nem maradhatott egy szál sátorban.

– Mire az operatív törzs összeült, a néni elment onnan, nem tudjuk, hogy hova, biztos talált menedéket magánúton. Nem tudunk róla konkrétat, de keressük, mert szeretnénk őt biztonságban tudni. Nagyon reméljük, hogy most jó helyen van, és megoldódott az élete, de fel vagyunk rá készülve, hogy ha újra felbukkan, akkor ismét felkínáljuk neki az adott lehetőségeket – idézte a jegyző szavait a borsonline

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában