Advent

2023.12.14. 21:50

Megmozgatták a közönséget és adományoztak is a táncosok a Dobó téren + fotók

Adományosztással és ajándékozással is készült az egri FP Dance Fitness az Eger Advent fellépésére.

Hornyák Réka

Látványos és hangulatos műsort láthatott a közönség

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Az FP Dance Fitness csapata idén is megmozgatta az Eger Advent közönségét. Táncos, fitneszes műsorukba interaktív elemeket vittek bele, mely által közelebb hozták a közönséghez az előadásukat.

Idén kétszer léptek Fülep Péter tanítványai, elsőként december hetedikén, másodjára pedig 14-én, csütörtökön, este hat órától. Mindkét alkalommal három csoport mutatta meg eddigi munkáját, egy mezőkövesdi és két egri.

A csütörtöki fellépés azonban különleges volt, hiszen a tánciskola egy adományosztással kötötte egybe a látványos és hangulatos műsort.

– Minden évben szervezünk adománygyűjtést valamelyik helyi szervezetnek, hiszen ilyenkor, a karácsonyi időszakban nagyobb szükség van a segítségre. Idén ezért, egy kedves ismerősöm által, az Egri Szalaparti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény hátrányos helyzetű rászorulóinak gyűjtöttünk – mondta el Fülep Péter, a tánciskola vezetője, aki fontosnak tartja mások segítését.

A gyermekek részére készségfejlesztő játékokat, színes ceruzákat, könyveket, valamint édességeket és további, mindennap használatos holmikat gyűjtöttek össze. Az adományokat a fellépés után, a színpadon adtak át az odalátogató diákoknak, valamint az intézmény vezetőjének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában