Önkormányzati választás

2024.01.24. 18:15

Dr. Pápai Ákos jelölteti magát polgármesternek Egerben a Mi Hazánk Mozgalom színeiben

A Mi Hazánk Mozgalom Egerben bejelentette, ki indul városvezető jelöltként.

Molnár Helga

Dr. Pápai Ákos (Archív fotó)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Bejelentette a Mi Hazánk Mozgalom, ki indul polgármesternek Egerben. A szerdai sajtótájékoztatón Dócs Dávid, a mozgalom alapítója elmondta, lényeges erősödés jellemzi pártját 2019 óta.
– A fiatalok közt és vidéken is a legnépszerűbb a Mi Hazánk Mozgalom, illetve a országban is a harmadik erő. A mutatóink emelkedő tendenciát mutatnak, s tovább erősítenénk pozíciónkat. Erre itt helyben, Egerben dr. Pápai Ákos a legalkalmasabb – ezzel mutatta be a polgármester-jelöltet. Mint mondta, az eddigi egy képviselő helyüket legalább megdupláznák a testületben, ezzel is tovább erősödve.

Dr. Pápai Ákos elmondta, nehéz időszak áll a város mögött, de mint kifejtette, az előttünk álló sem lesz könnyebb.
– Az utóbbi négy évben tízmilliárd forintnyi normatív támogatással kevesebb jutott a városnak, s várhatóan további húsz százalék elvonás várható – taglalta. Úgy fogalmazott, vállalja, hogy ehhez alkalmazkodva vezeti Egert, ha megválasztják, s azt kérte a választópolgárokat a felszín mellett tekintsenek a mélybe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában