Fel a hegyre!

2024.01.06. 14:00

Elindult a nevezés az idei Kiss Péter Emléktúrára

Február 14-ig lehet nevezni a tragikusan fiatalon elhunyt gyöngyösi hegymászó mátrai emléktúrájára.

Szabó István

Kiss Péter szülei a fiuk emlékét kívánják méltó módon életben tartani a túrával

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Aktualizálta az idei Kiss Péter Emléktúra oldalát a rózsaszentmártoni Hérics Természetjáró és Turisztikai Sportegyesület (Hérics TTSE) a Facebook-oldalán, és elindult a nevezés is az idén február 17-én sorra kerülő eseményre, adta hírül közösségi oldalán a Hérics TTSE. Közlésük szerint három táv – 57, 37 vagy 20 kilométer – közül lehet választani, valamennyi rajt- és célhelye a sástói Oxygen Adrenalin Parkban lesz. A szervezők csak előnevezést fogadnak el, melyet február 14-ig lehet megtenni, helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

Általános információk a https://kpem.ttura.hu oldalon találhatók, nevezni a https://ttura.hu/event/2024kpem/nevezes felületen lehet.

Mint ismert, tavaly volt 10 éve, hogy Kiss Péter gyöngyösi hegymászó és Erőss Zsolt a Nepál és India határán található 8586 méter magas Kancsendzönga meghódítása után, ereszkedés közben életét vesztette. Az immár hagyományos emléktúra elindításával a tragikusan fiatalon elhunyt Kiss Péter szülei a fiuk emlékét kívánták méltó módon életben tartani. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában