Honvéd Kadét Kupa VI. Honvédelmi Airsoft Szituációs Lövészverseny

2024.01.31. 11:55

Kadét versenyen lett a harmadik legjobb az egri diák

II. Military Multi Shooting verseny legeredményesebb versenyzőit dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke is köszöntötte.

Molnár Helga

Kadét versenyen lett a harmadik legjobb az egri diák

Forrás: HVSZC Bornemissza Gergely Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium/Facebook

A Honvéd Kadét Kupa VI. Honvédelmi Airsoft Szituációs Lövészverseny díjátadóját rendezték meg január 23-án, kedden, a Hotel Hadik dísztermében. Az elismeréseket dr. Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke és Vass Imre nyugállományú rendőr alezredes adta át a kadétoknak, valamint díjazták a II. Military Multi Shooting verseny legeredményesebb versenyzőit is – írja a Honvédelmisport.hu.

Az Airsoft Szituációs Lövészversenyt tavaly november 2-a és december 15-e között rendezték meg a Rapidshooting Airsoft Lőtéren, ahol a Honvéd Kadét Program kiemelt intézményeiben tanuló kadétok vetélkedtek egymással. Összesen 20 oktatási intézményből érkeztek diákok, csapatban 104-en indultak, egyéni fiú kategóriában 266 fő nevezett, egyéni női számban pedig 50 lány indult.

Krajnikovics Mihály, a HVSZC Bornemissza Gergely Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 10/B osztályos kadét tanulója a III. helyet szerezte meg. A díjat átadta Dr. Simicskó István és Vass Imre ny. r. alezredes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában