Isten éltesse

2024.01.22. 17:49

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték az egri Magdi nénit

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötték Gidai Zsigmondné Kraft Magdolnát egri otthonában.

Fekete-Vadászi Erika

Minczér Gábor alpolgármester köszöntötte születésnapján Gidai Zsigmondné Kraft Magdolnát

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Gidai Zsigmondné Kraft Magdolna közel 60 éve él Egerben, szavaiból kiderül, imádja a várost. Kilencvenedik születésnapja alkalmából látogatta meg, s köszöntötte fel otthonában Minczér Gábor alpolgármester, aki Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét és jókívánságait is továbbította. 

Gidai Zsigmondné bátyja példáját követve került kapcsolatba a tervezéssel, és már 16 évesen megtetszett neki ez a munka. Portálunkkal megosztotta, csodálatos érzés volt a tervezőasztal mellett ülni, emellett pedig az utazás a másik szenvedélye. 

Magdi néni közel 60 éve él Egerben
Magdi néni közel 60 éve él Egerben
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

– Fiatal koromban elvégeztem egy műszakirajz tanfolyamot, majd 1964-ben költöztem Egerbe. Dolgoztam egyebek között a patakparti tervező irodánál, Hevesi Sándor vett a szárnyai alá, körbevezetett a városon, s megmutatta Eger legszebb épületeit. Később egy idegenvezetői tanfolyamot is elvégeztem, s 9 évig dolgoztam ebben a munkakörben. Már gyerekkoromban eldöntöttem, hogy sokat szeretnék utazni, és szerencsére sikerült megvalósítani az álmomat, rengeteg helyen jártam, külföldre is volt szerencsém sokat utazni – mondta el portálunknak az ünnepelt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában