Jótékonyság

2024.01.04. 21:22

Kovács Kati is ott lesz a Méltóság hangja koncerten

Operaáriák, dalok, népszerű slágerek, a klasszikus zongorairodalom legnépszerűbb műveit és parafrázisait hallhatjuk januárban, Budapesten a Művészetek Palotájában.

Hornyák Réka

Az előadáson fellép Miklósa Erika, Halász Judit és Kovács Kati és a zongoraművész Balázs János is. A Cziffra Fesztivál és a Magyar Hospice Alapítvány közösen rendezi meg a Méltóság hangja című jótékonysági koncertet, január 18-án. Az előadás bevételét a Budapest Hospice Ház egy betegszobájának éves fenntartására ajánlják fel. 

Ahogyan a MÜPA honlapján írják, az est elején Balázs János zongoraművész ad elő klasszikus műveket és parafrázisokat, majd a három kiváló énekesnő, Miklósa Erika, Halász Judit és Kovács Kati, váltja egymást a színpadon, akik már nem először zenélnek együtt a fesztivál alapítójával. 

A Magyar Hospice Alapítvány harminckét éve végzi töretlen szakmai színvonalon és térítésmentesen a már nem gyógyítható daganatos betegek méltó életvégi ellátását, beleértve a családok lelki támogatását is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában