Állatvédelem

2024.02.21. 08:10

5 hosszú év után gazdára talált Warlock, a gyöngyösi állatmenhely kutyája

A 6 éves kutya szinte az egész eddigi életét az ebrendészeti telepen töltötte, csoda hogy eddig bírta, mondták a gondozói.

Szabó István

Warlock 5 év után talált gazdára

Forrás: Ebrendészet Gyöngyös/Facebook

– Nagyon nagy a boldogság, Warlock végre ma gazdisodott, ráadásul szuper helyre: hatalmas területe van, ahol szaladgálhat – számolt be hétfőn a közösségi oldalán az Ebrendészet Gyöngyös. – Légy boldog Warlock, megérdemled! – tették hozzá.

A gyöngyösi ebrendészet már korábban hírt adott arról, hogy Warlock, a 6 év körüli kan kutyus már öt 5 éve a gondozásukban állt. Az örökbefogadásnál "hátrányos" helyzetű, mert fekete és nagytestű, viszont nagyon kedves, barátságos kutya más ebekkel és emberekkel, tették hozzá. Tavaly azonban már elfogyott az eb türelme.

– Ez abban nyilvánul meg hogy mindent szétszed. A kenneleket lerombolta, a vasakat széthajlította, a kutyaházakat földig rombolta. Nem csak a sajátját, hanem az éjszakai túrái alkalmával a többiekét is. Itt vannak a mínuszok, az állapot tarthatatlan. Sürgősen befogadót keres, aki biztosítani tudja neki a megfelelő foglalkozást, kifárasztást. Iszonyatosan okos kutya és könnyen tanítható, remekül apportírozik. Alapjáraton nagyon kedves eb. De sürgősen megoldás kell. Szervezetek segítségét is elfogadjuk, ahol több ember van,, és tudnak vele foglalkozni. Sok volt neki az 5 év, csoda hogy eddig bírta. Nagyon szeretnénk neki szerető családot. Senkinek nem jó így, főleg neki – közölte tavaly decemberben az Ebrendészet Gyöngyös a Facebook-oldalán.

Szerencsére, ha hosszú idő után is, hétfőn Warlock élete is végre révbe ért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában