Jótékonysági sportbál

2024.02.22. 10:31

800 ezer forint gyűlt össze a gyöngyösi sportbálban jótékony célra

A mintegy 400 vendég adományát a gyöngyösi sporttörténeti kiállítása digitális fejlesztésére fordítják.

Szabó István

Összesen 800 ezer forint gyűlt össze Gyöngyösön az elmúlt szombaton tartott második jótékonysági sportbálon, amelyen a közel 400 vendég vett részt, adta hírül a városháza.

Közel 400 bálozó adakozott jó célra Gyöngyösön
Közel 400 bálozó adakozott jó célra Gyöngyösön
Forrás:  Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

 Portálunkon már beszámoltunk arról, hogy a bál bevétele idén is jótékony célokat szolgált: a jegyár jótékonysági részével az Aktív Házban kialakított sporttörténeti kiállítás fejlesztéséhez járultak hozzá a bálozók. A gyöngyösi városháza tájékoztatása szerint az üzemeltető Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. az összegből a kiállítás digitális fejlesztését tervezi megvalósítani, hogy – ha csak digitális formában is, de – azokat a relikviákat, emlékeket is be tudják mutatni, amelyek nem fértek el a vitrinekben.

A második gyöngyösi sportbál, amelyen az Év Sportolói kitüntetéseket is átadták, a gyöngyösi önkormányzat támogatása mellett a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. és a Gyöngyösi Kulturális Nonprofit Kft. szervezésében valósult meg, a bál megvalósításában fontos szerepet vállalt Bezzegh Attila, aki az első perctől koordinálta és összefogta a szervezők munkáját, áll a városháza közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában