Adomány

2024.02.19. 18:13

A ruhák mellett fertőtlenítő termékeket is kaptak a rászorulók Hatvanban

Hatvanban ismét megszervezte az ingyenes ruhabörzét a helyi Karitatív Összefogás Egyesület.

Tari Ottó

A Grassalkovich Művelődési Házban megtartott, Szeretet Szombat elnevezésű akció során aktivistáik több száz adományt csomagoltak ki. Smidné Vereb Julianna, a szervezet elnöke közölte: egyre több segítő és támogató vesz részt a munkájukban, így rendszeresebben szervezhetnek hasonló megmozdulásokat.

Szeretet Szombat a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban.
Szeretet Szombat a hatvani Grassalkovich Művelődési Házban.
Forrás: Tari Ottó / Heves Megyei Hírlap

A mostani adományok nagy része a Johannita Segítő Szolgálattól érkezett, de voltak egyéni felajánlások is, sőt – tekintettel az influenzajárványra – kézfertőtlenítőket, egészségügyi maszkokat is átvehettek a rászorulók.

A karitatív egyesület nemsokára újból megrendezi az ingyenes ruhabörzét, húsvétkor pedig rászoruló gyerekeket visznek majd bábelőadásra.

A Hatvani Karitatív Összefogás Egyesület tavaly tizenhat segélyakciót szervezett, s több száz embert mozgósítottak annak az érdekében, hogy a rászorulókon segítsenek. Programjaikról a Facebook oldalukon lehet bővebb információkat olvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában