Vigyázat, életveszély!

2024.02.21. 18:59

Életveszélyes lesz Vécsnél a távvezeték!

Február 23-tól feszültség alá helyezik a Detk-Sajószöged távvezetéket, annak megközelítése, érintése tilos és életveszélyes!

Szabó István

Február 23-tól feszültség alá helyezik a MAVIR Zrt. üzemeltetésében lévő Detk - Sajószöged II. 220 kV-os távvezetéket, tette közzé Vécs önkormányzata a közösségi oldalán az Omexom Magyarország Kft. hozzájuk eljuttatott közleményét.

– Az Energy Network Solutions Kft. és a MaxicontLine Kft. konzorciuma elvégezte a Detk-Sajószöged II. 220 kV-os távvezeték kivitelezési munkáit a MAVIR Zrt. megbízásából. A kivitelezési munka érintette az önök közigazgatási területét, melynek kapcsán ezúton küldjük a figyelemfelhívó közleményünket. Az üzembenhelyezett távvezetékek megközelítése, érintése tilos és életveszélyes! – áll az Omexom Magyarország Kft. közleményében.

Az Omexom Kft. a weboldalán arról adott hírt, hogy a Detk-Sajószöged I. és II. 220 kV-os távvezetékek terhelhetőségének és üzembiztonságának növelése érdekében több mint 150 km hosszban teljes fázisvezető sodronycsere valósult meg. Az átépítés során új típusú ACCC sodronyok kerültek felhelyezésre.
 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában