Vigyázat, életveszély!

2024.02.21. 18:59

Életveszélyes lesz Vécsnél a távvezeték!

Február 23-tól feszültség alá helyezik a Detk-Sajószöged távvezetéket, annak megközelítése, érintése tilos és életveszélyes!

Szabó István

Február 23-tól feszültség alá helyezik a MAVIR Zrt. üzemeltetésében lévő Detk - Sajószöged II. 220 kV-os távvezetéket, tette közzé Vécs önkormányzata a közösségi oldalán az Omexom Magyarország Kft. hozzájuk eljuttatott közleményét.

– Az Energy Network Solutions Kft. és a MaxicontLine Kft. konzorciuma elvégezte a Detk-Sajószöged II. 220 kV-os távvezeték kivitelezési munkáit a MAVIR Zrt. megbízásából. A kivitelezési munka érintette az önök közigazgatási területét, melynek kapcsán ezúton küldjük a figyelemfelhívó közleményünket. Az üzembenhelyezett távvezetékek megközelítése, érintése tilos és életveszélyes! – áll az Omexom Magyarország Kft. közleményében.

Az Omexom Kft. a weboldalán arról adott hírt, hogy a Detk-Sajószöged I. és II. 220 kV-os távvezetékek terhelhetőségének és üzembiztonságának növelése érdekében több mint 150 km hosszban teljes fázisvezető sodronycsere valósult meg. Az átépítés során új típusú ACCC sodronyok kerültek felhelyezésre.
 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában