Útinform

2024.02.24. 08:15

Fontos információk a Hevesben autózóknak, nézd meg, mire számíthatsz az utakon

Az utak nedvesek, de a látási viszonyok jók, több helyen félpályás lezárás van Hevesben szombaton.

Heol.hu

A Magyar Közút és az MKIF mérnökségei beszámolója szerint az Északi-középhegységben, a Jászság területén, valamint Harkány, Gyomaendrőd, Kardos, Békéscsaba, Debrecen és Miskolc térségében esik, szemerkél az eső. A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak burkolata ország nagy részén vizes, nedves, egyedül a Tiszántúlon fordulnak elő száraz részek. A látási viszonyok mindenhol jók.

Az Útinform válogatása napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb hírei alapján a 3-as főúton, Gyöngyös belterületén, a 82-es km-nél a 24-es főút csomópontjánál beszakadt egy csatorna fedlap. A Budapest felé tartó külső sávot elkerítették a forgalom elől.

A 25-ös főúton:

  • Egerben, a 11-es kilométernél kábelfektetés miatt félpályás lezárásra készüljenek!
  • Szintén a városban, de egy kissé távolabb, a 13-as kilométernél csomópontot építenek. Mindkét oldalon lezártak egy-egy sávot. 
  • Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is elterelik
  • Szintén Szentdomonkos térségében, , az 51-es és az 52-es kilométer között támfalépítés miatt van félpályás lezárás.

(Főoldali képünk illusztráció, fotó: Shuttertsock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában