Projektverseny

2024.02.04. 21:40

Koronggyűjtéssel lehet támogatni a mátraballai gyermektábort

A szavazási időszak majdnem egy hónapos, január 15-től egészen február 11-ig tart, a gyöngyösi és hatvani Tesco áruházakban.

Hornyák Réka

Nagy örömünkre szolgál, hogy intézményünk idén is részt vehet a Tesco „Ön választ, mi segítünk” programján – tette közzé Mátraballa Községi Önkormányzatának Facebook oldalán a polgármester, Pádárné Gyuricza Henriett. 

A mátraballaiak idén egy nyári gyermektáborra gyűjtenek. A falu az „Egy hét kütyük nélkül mesével és játékkal” nevű projekttel indult el a szavazáson. A program ugyanolyan, mint minden évben, zsetonnal lehet szavazni a számunkra legértékesebb projektre. 

Mátraballa Községi Önkormányzata arra kéri a helyieket, hogy a hatvani vagy gyöngyösi Tescoban vásárláskor, a pénztárnál kapott zsetonokat a Csodaszarvas Egyesület Mátraballáért civil szervezet koronggyűjtőjébe dobják. Ezzel tud mindenki hozzájárulni ahhoz, hogy a helyi kisiskolás gyermekek nyáron együtt táborozhassanak. 

A település évek óta indul ezen a programon és többször is sikeres eredményeket értek el, a tavalyi évben is gyermektábort szerveztek a nyereményből. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában