Rendszerhiba

2024.02.15. 18:52

Meglepődtek Gyöngyösön a számlák láttán

Az Eatrend Kft. a rendszerbeállítási hiba miatti túlszámlázást márciusban jóváírja.

Szabó István

Levélben tájékoztatta Gyöngyösön a szülőket a szolgáltató Eatrend Kft. arról, hogy a gyermekétkeztetés március hónapra vonatkozó térítési díjáról szóló számla 18 térítési nap helyett tévedésből 20 térítési napot tartalmaz. Minderről a gyöngyösi városháza adott hírt. Közlésük szerint a cég a különbözetet a következő havi számlában írja jóvá, az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kér. Az Eatrend Kft. levelét változtatás nélkül közzé is tették:

“Szeretnénk tisztelettel tájékoztatni Önöket, hogy rendszerbeállítási hiba miatt, a 2024. február hónapban kiállított, március hónapra vonatkozó térítési díjról szóló számla, 18 térítési nap helyett 20 térítési napot tartalmaz. Sajnos a rendszer által automatikusan generált tévedést már későn vettük észre, és akkorra már több szülő is teljesítette a számla alapján a befizetést. A kiállított számlákat már módosítani nem tudjuk, kérjük szíves együttműködésüket, hogy ezen számlákat befizetni szíveskedjenek, a túlfizetés a következő havi számlában kerül jóváírásra, azaz az április hónapra vonatkozó térítési díj vonatkozásában kerül kompenzálásra. Az okozott kellemetlenségért ezúton is szíves elnézésüket kérjük! A kifizetéssel kapcsolatos bármely kérés, kérdés esetén az alábbi elérhetőségek egyikén keressék bizalommal kollégáinkat.” – írta az Eatrend Magyarország.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában