Boldognak lenni jó

2024.02.14. 15:59

Tökfőzelékkel illusztrálta Valentin-napi gondolatait Mangó Gabriella

A gyöngyösi háziorvos szerint nem szabad érzelmeink miatt teljesen elszakadni a földtől, meg kell találni az egyensúlyt. Azt állítja, a legjobb az, amikor hisszük, amit látunk és látjuk, amit hiszünk.

Hornyák Réka

A Valentin-napról osztotta meg gondolatait a gyöngyösi háziorvos és természetgyógyász, dr. Mangó Gabriella a Facebook oldalán. Mint írja, Szent Bálint a szerelmesek, a lelki betegek és az epilepsziával élők védőszentje. Ha jobban belegondolunk mindegyik egy másfajta lelki vagy tudatállapotot jelent. 

A doktornő elmondja, hogy sajnálja azt, hogy Valentin-nappá lett nyilvánítva február tizennegyedike, hiszen ezzel a Bálintoktól elvettük a névnapjukat, pont úgy, ahogy a Mariannoktól a november elsejével vagy a Fruzsináktól a január elsejével. 

Dr. Mangó Gabriella is arra számított, hogy ma a legtöbb közösségi média oldal, kirakat és üzlet is tele lesz rózsaszín szívecskékkel és virágokkal. Így fogalmaz: Tudjátok, ugyan sokszor a föld felett járok, mert úgy szeretek, de szeretem visszahúzni is magamat és benneteket is a földre, hiszen a realitástól jó elszakadni, de azért jó visszatérni is hozzá. 

A doktornő szerint ez az élet. Bízunk, remélünk, optimistán nézzük a dolgainkat, de nem árt a valóságot is fejben tartani és visszatérni földi dolgainkhoz. 

 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában