Útinform

2024.03.31. 13:00

A tankolást és a közlekedést is nehezítik a munkák az M3-ason

Heol.hu

Az M3-as autópályán burkolatjavítás miatt forgalomterelést építettek ki, közölte vasárnap az Útinform.  A terelés az M3-as autópályán a 175-ös km-nél lévő Polgár csomópont és az M35-ös autópálya elágazása között él. A Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, így a 172-es és a 185-ös km között a Budapest felé vezető oldalon halad a forgalom, irányonként egy-egy sávon. A munkavégzés kapcsán, a 183-as km-nél lévő Görbeházi benzinkutas pihenőt is lezárták. Tankolási lehetőség csak jóval előtte, a 106-os km-nél, a Rekettyés pihenőhelynél (MOL), majd a 142-es km-nél, a Geleji pihenőhelynél lévő töltőállomáson (Shell) van - írták.

A munka miatt a Polgári csomópontot is lezárták a Vásárosnamény felé vezető oldalon.

Kálmánháza térségében is dolgoznak. A 211-es és a 220-as km között szintén a Vásárosnamény felé vezető oldalt zárták le. A forgalom az ellenkező, főváros felé tartó oldalon halad, irányonként egy-egy sávon. A munkálatok miatt a 214-es km-nél lévő Kálmánházi pihenő sem használható és a benzinkútra sem lehet kimenni. Akinek tankolnia kell, az kénytelen Nyíregyházára letérni, mert a határig nincs több tankolási lehetőség - figyelmeztetett az Útinform.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában